Forfulgt

Her en dag jeg var ute med båten oppdaget jeg en “stalker”. En som fulgte etter meg. I kjølvannet så og si. For 20-30 meter bak båten satt det en kar i en badering som vi ikke klarte å riste av oss. Til slutt dro jeg på det min 84 modell 50 hester Johnson kunne klare. Men nei. Den frekke fyren holdt akkurat samme fart. Jeg svingte til høyre og til venstre og til babord og til styrbord. Den stannhaftige innpåsliteren holdt ut. Lenge. Men mitt mannskap, eller rettere sagt; kvinnskap,  manøvrerte meg hit og dit og gjorde at vi til slutt ble kvitt den etterfølgende fyren.

mannskap_tommetanker

Dessverre ble det ramaskrik da jeg foreslo å la han seile sin egen sjø. Kanskje ikke så rart da han var bror til to og samboer med ei av kvinnskapet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s