Det finnes ikke dårlige klær, bare dårlig vær

summerdream_tommetanker

Enten venter vi solid væromslag, eller så har de ansatte i denne butikken ikke vært utendørs siden April. Summer Dream + nyheter = boblejakker. Noen drømmer muligens om slikt om sommeren. Det er ikke akkurat min fetisj, men dem om det. Kanskje det er en gylden mulighet for sjokkslanking etter badstumetoden eller bare rett og slett se litt rar ut når august kommer. I raden og rekken av tilbud jeg ikke forstår er dette ett av dem. Jeg gikk ikke inn i butikken og spurte hva greia var. Jeg er jo tross alt sørlending. Men kanskje jeg hadde fått servert litt julegløgg?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s