Inne i Måkeskriket

Error
This video doesn’t exist

Dedikasjon. Hengivelse. Bli med. Være i nuet. Carpe Diem. Blodfan.Gudd å bra noen ganger. Jeg skulle av og til ønske det var meg som stod der, inne i musikken. Iherdig dedikert. Så lenge du har noe å holde fast i går det fint. Karen her er langt inne i en musikk jeg ikke skjønner noenting av. Tunge rytmer er det eneste jeg kan kjenne igjen i lydbildet. Men det er meg, en traust sørlending som av og til skulle ønske jeg kunne gi litt mer faen. Jeg skulle gått opp til gjerdet ved siden av ham og blitt med. Inn i opplevelsen. Måkeskrik 2018. Det er Sibir som er på scenen.

Og takk til Måkeskrik som leverer den gode følesen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s