Sørlandets homofobiorkester

 

Error
This video doesn’t exist

Sørlandets Homofobiorkester holder intimkonserter over hele landsdelen i forbindelse med Skeive dager her i Kristiansand. Og det er litt trist. Heldigvis har de synkende publikumstall og spiller ikke helt i takt med tiden. Sure toner og falske stemmer, men allikevel. Trist. Deler av våre religiøst overbeviste toer sine hender og vrir seg i sine graver.  Og KRF som har slagordet “menneskeverd i sentrum”. Statistikkene viser at skeive folk på Sørlandet har det vondere enn rette folk. Og vondere enn de har ellers i Norge. Det er trist. Men vi kan rette på dette. Skeive oppfatninger av skeive folk er feil. Frihet og respekt er viktige ord i mitt liv. Likeverd. Jeg gratulerer de skeive med sin skeivhet for det er jo de som har rett. Det er de homofobe som er på skråplanet og ikke de skeive. De har feil de som tror de er rette.

vær fri.

skeive_dager_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s