God morgen september.

god_morgen_søndag_tommetanker

Error
This video doesn’t exist

God morgen søndag. du vekket meg på den andre dagen i september. Du har vart helt siden jeg la meg, men allikevel. Du vekker meg med stillhet. Du vekker meg med en hegre som lettet fra brygga vår. Du vekket meg med vind som sov. Du vekket meg med en  fisk som spratt. Du vekket meg med litt knirk i døra da barnebarnet snek seg ut av sjøbua og opp i hytta for å se på DisneyChannel. Du vekket meg med stille lyder. Du vekket meg i september. Alle vannscooterne har trukket sydover for vinteren, og skjærgårdsjeepene sover lenge i dag. Du åpnet øynene mine med et hav som stod stille. Skogen på andre siden så på meg fra der bølgene pleier å være. Du vekket meg til en fin dag kjære søndag. Takk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s