Jeg tror jeg vil tilbringe tiden sammen med dagen i dag.

møt_dagen_tommetankerHei; dagen i dag. Hvem er du? Og hvorfor står du utenfor her? Hvor kommer du fra? Hva vil du? Hvorfor smiler du? Jeg har akkurat stått opp og det første jeg møter er dagen i dag. Den er frimodig nok til å titte inn gjennom stuevinduet vårt. Jeg står der og myser litt mistenksomt. Som sørlending er jeg naturligvis like skeptisk til nye ting som halvparten av Kristelig folkepartis velgere? Jeg vet ikke hvem du er . Jeg vet jo at du er dagen i dag men der stopper det egentlig. Jeg ser på deg gjennom vinduet. Jeg vurderer deg på avstand en stund. Det er så lite jeg vet om deg der du står utenfor min dør. Jeg ser på deg og tenker. Du ser snill ut. Du ser fargerik ut. Du ser ut som en jeg kan bli kjent med. Jeg har jo heller ingen vei utenom deg så det er bare å rette ryggen, smile og gå ut og hilse på deg. Det ser ut som du har lyst til å hilse på meg også. Jeg tror vi har mye til felles og kan oppleve mye fint sammen. Jeg tror jeg vil tilbringe tiden sammen med dagen i dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s