Magisk stemning

Error
This video doesn’t exist

Jeg tror vi fikk som fortjent. Vi som har laget dette. For jeg var spent i går. Spenningen steg mens tiden inn mot premiereøyeblikket minsket. Ville vi klare å fange ryggmargen til de som var der. Å spre litt god julefred og fryd. Litt god stemning og varme. Jeg gikk ned ved siden av fontenen og ventet sammen med noen tusen andre. Det var skravling og prating og roping og hoiing. Slik det er der mange folk står samlet. Men så plutselig ble det stille. Klokken var kvart over fem og premieren var i gang. Det var som å skifte lydspor på radioen. Publikum ble helt stille og forventningene til alle sammen ble rettet mot kirkens fasade. På noe vi har laget. Og der stod jeg. Stille jeg og. Det ble noen magiske minutter. Et fantastisk lydspor nemsomt tilpasset kirken og julen snek seg inn under huden. Jeg så litt rundt meg. På de andre. Lysshowet så ut til å gå rett inn i sjela på alle. Litt unntatt alle de som fiklet med mobilen. Men de får en ny sjanse. Lyshowet skal glede mange, i mange dager. Vi klarte å innfri forventningene til mange tusen første kvelden. Og da er våre forventninger også innfridd. Takk Kristiansand, for en magisk mottakelse.

Tider og info finnes på;

https://www.facebook.com/hvaskjerikristiansand/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s