Juleshow i Kristiansand

Uskyldige forbipasserende har blitt belemret med bruddstykker av julestemning de to siste kveldene. Dere får ha oss tilgitt. De to siste kveldene har vi  rigget og testet det som skal bli noe fint. Det som er Juleshowet i Kristiansand. Og vi smilte etter testene. Og alle de uskyldige smilte også. Noen rakk akkurat å hive fram mobilen sin også for å forevige stemningen. Og nå er det snart premiere. For det er i dag det skjer. Ikke mange timene til. 13.12.18.17.15. Og vi har testet ferdig. Julestemningen virker. Den slo i alle fall inn hos meg. Høytid og moro samtidig.

test_domkirka_bigwig

Vi gleder oss. Og et tips til slutt. Jeg fikk det samme på en Prince-konsert en gang. Jeg tror opplevelsen blir finere om du ikke ser på den gjennom en liten mobilskjerm.

testing_bigwig2_tommetankertesting_bigwig_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s