Ditt kø-nummer er 22.716

køGudd! Du er nr. 22.716. Heldigvis var køen min digital og heldigvis er jeg klok av skade. For jeg har stått i den køen før. Av og til månedsvis. Men jeg har aldri stått så langt bak. Heldigvis gjaldt dette skjermbildet 2. gangs innlogging. For i dag satt jeg klar. Billettsalget åpnet kl. 10.00. Og jeg satt klar. Jeg ble umiddelbart satt inn i køen, men kun som nr. 1617. Jeg venta 10 minutter til alle de foran meg hadde kjøpt billett. Så var jeg plutselig helt foran og det var billetter igjen. Jeg sikra meg 2. Kosta flesk men flesk koster jo. Jeg gikk ut av køen ganske så fornøyd. Og bare for gøy gikk jeg inn i køen igjen. Klokken var da 10.19. Jeg havna altså bakerst som nr. 22.716. Og attpåtil var varen ustolgt. Gudd. Det skal nok en gang bli deiligt å være norsk i en skog i Danmark i August. Suede, Years&Years, 10CC og Nik & Jay. Gudd!du_er_ni_i_kø_tommetanker

 

Og om noen vil dra så er det billetter igjen til et par av de andre dagene.

Les mer her.https://www.smukfest.dk/musik/kunstnere-2019

smukfest2017smukfest2015_tommetankercollage_smukfest2013_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s