En virtuell arbeidsuke

 

En uke i yrkeslivet kan være en utfordring for balansenerven. Forrige uke hadde vi Ingeborg fra Målselv hos oss. Hun oppdaget, og erfarte, hvor ufattelig stillesittende det kan være å gjøre den jobben vi gjør. Vi sitter jo stort sett på ræva og lar hodet gjøre jobben. Det eneste fysiske vi tar oss til er å teste litt OculusRift og Virtual reality i ny og litt ne. En sjelden gang tar vi trappene. Vi takker for besøket og håper den unge damen fikk et aldri så lite inntrykk av en til tider kreativ bransje.

arbeidsuka_ingeborg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s