SuperSpeed SuperSize

skip__tommetanker

Jeg er så heldig å ha denne utsikten om sommeren. Fra der jeg bor ser jeg innseilingen til Kristiansand. Jeg står opp og går på jobb når SuperSpeed går til Danmark og jeg går og legger meg når lysene fra SuperSpeed siger inn mot hytta mens skipet siger inn mot havn. Men det er mer som beveger seg der ute på fjorden. Litt moro med foto må man unne seg. Fotomontasjen over her viser størrelsesforholdene på skip som kommer. Og det aller største som har kommet inn tror jeg er Queen Elisabeth. Den er 294 meter lang. 32.3 meter bred og har et mannskap på 996 . Gjestekapasitet på ca. 2000. Color Lines SuperSpeed , byens stolthet, blir liten i forhold. Ikke rart den stikker til havs når slike feiteamerikanermetta cruiseskip arriverer vårt ringe havnebasseng. Og Fjord Cat blir til Fjord Rat. Det er gøy for en liten sjel å se de stolte skipene komme inn. En sommer ved svaberget har noe ved seg.

godnatt_superslow_tommetankert

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s