Jeg liker ikke merkelapper på frukt og grønt.

u_miljøgartneriet_tomater_søppel

Miljøgartneriet dyrker gode saker og grønne saker og grønnsaker og klissete saker. De er flinke på å gjenbruke ting. De er flinke på energieffektiv produksjon og de er flinke på å ikke bruke giftige saker. De er flinke til å bruke vann om igjen. De er flinke til å bruke naboens CO2. Og de er flinke til å bruke klistrelapper.

Jeg skjønner at de vil fortelle at tomatene de dyrker er norske og mindre langreiste enn de fra Polen, Italia eller Spania. Men jeg liker ikke klistrelappen allikevel. Er ikke dette unødig søppel? Å velge kortreist og norsk er fint, men det klarer vi uten å tygge merkelapper.

unødig_søppel_tommetanker

fruktplast_tommetanker

Mange gjør det. Håper det er nedbrytbare greier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s