Bare toppen stakk opp!

juletre4

Det dalte snø som ikke hadde fryst fra himmelen. Bakken var dekket av varm fuktig frost. Vi dro til Frikstad i Randesund hvor de tilbyr selvhogst av juletre. I sekken hadde vi laktosefrie pølser, øks og sag. Det var et underlig skue som møtte oss i det vi svingte inn grusveien til gården. Første jordet vi kom til var fylt av juletrær på rekke og rad, men noe skurret. De var nedgravd. Bare toppen stakk opp. Vi gikk rundt og dro i trærne men de satt for fast.

juletre2

Heldigvis var det et jorde litt lenger inn hvor det var mer av trærne stakk opp. Vi fant et tre og gikk laus med saga. En vakker fin edelgran skal glede oss inn i jula.

Heldigvis var stedet finere enn været. Bonden hadde laget til en fin gapahuk med benker og bord og saueskinn og bålpanne. Han serverte gode pepperkaker og bålvarmet gløgg. Pølsene kom opp fra dypet av sekken og ble grillet til de ble gode.

En liten stor opplevelse rikere.

https://www.facebook.com/frikstadvedogjuletre/

juletre5

juletre1juletre3

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s