Magisk, mystisk, spektakulært og vakkert Juleshow.

 

Nå er jeg absolutt så stolt som en sørlending har lov til å være. Stolt av meg selv og stolt av min kollega og stolt av Kristiansand som gjør dette mulig. I går hadde vi premiere på årets Julseshow. Et magisk, mystisk, spektakulært og vakkert lysshow,- håpte vi. Men premiere er premiere så vi vet aldri. Og når været i tillegg gikk i mot oss sank forhåpningen. Sørlandsk juelvær med vind og regn møtte de som kom opp til premieren. Det blir ikke mange tenkte vi. Vi tok feil. I det vi trykket på premiereknappen og gjorde klar panikk-knappen var torvet fult av våte og forventningsfulle søringer. Vi var allikevel nervøse i nervene for at julestemningen skulle utebli.

Men nå vet vi at vi klarte å spre litt varme på en sur dag, og vi går rundt og smiler. Etter flere uker med forberedelser og testing av effekter og forbedring av opplevelser har vi klart det. Alle de fine tilbakemeldingene etter premieren gleder oss som har produsert dette showet. Kvadraturforeningen i Kristiansand gjør det mulig for oss å gjøre dette. En stor takk til dem for at de har gjort Kristiansand om til en skikkelig juleby.  Og takk til alle dere som kommer å ser på.

juleshow

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s