Jeg må skifte ut gjerdet rundt hytta.

sommerkroppen_tommetanker

Kong vinter har tatt sommerferie allerede og gradene stiger. Selv om det bare er i slutten av januar har jeg tatt det en overordnet avgjørelse som angår sommerkroppen. Jeg tror sommeren kommer uvanlig tidlig i år. Jeg skal være føre var.

Punkt 1. Jeg har leid inn en PT. En Personlig Trener. Det er dyrt. Men vi har et trenings-senter like ved der jeg bor så det skaper ikke så mye forrykkelser i dagens aktivitet. Det er vel verdt pengene. Dessuten er det veldig praktisk siden jeg ikke liker å trene selv.

Punkt2. Gjerdet rundt hytta må renoveres. Det er ikke så gammelt, men jeg ser at ønsket effekt ikke kan oppnås med småmasket grønn netting. Jeg må i alle fall skifte ut de lengdene som sees fra sjøen og fra ankomsten til hytta. Større maskevidde må nok til om jeg skal skape den rette illusjonen.

Det er bare å sette i gang før varmen virkelig kommer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s