Husk se-vitamin!

c-vitamin_tommetanker

God påske alle sammen. Til alle i familien, til mine venner og alle jeg kjenner og alle andre. God Påske. Pusl et spill. Spill et puss. Puss en båt. Ta en tur. Bli aldri sur. Gi et smil. Klem på avstand. Elsk din neste. Plant et frø. Si i fra. Rak en plen. Beis en terrasse. Spis sundt. Drikk godt. Og det aller viktigste, SE. Se hverandre. Se hvordan du selv har det. Se hvordan naboen har det. Se. Alle skal bli sett. Husk både C- og Se-vitamin denne påska.

Se.

Alt blir bra – sier barna og tegner en regnbue. Vi lagde også vår egen.

Error
This video doesn’t exist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s