Kanskje også godt at enkelte frisører har vært i karantene.

FRISOREN_tommetankerEndelig kommer noen frisører ut av karantenetiden sin. Og skamklipte mennesker over det ganske land kan glede seg over at rettetang og kantklippere snart fyres opp. I Birkeland så jeg spor av en frisør i karantene som har tatt ventetiden alvorlig. Øvelse gjør mester sies det. Langs Dikeelva stakk det opp nyrfriserte øvelsesparykker i hopetall. Typen frisyre er jeg usikker på. Den ser ut som frisøren har hatt en kontrollert anarkistisk tilnærming. Kanskje muligens under påvirkning av elvebrus med nogo attått.  Ståpåvilje er bra. Godt frisørene slipper ut snart.

frisorene_kommer_tommetanker

Underlig hva en tenker på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s