Troende til litt av hvert.

brenne_i_tommetanker

For noen år siden fikk jeg levert en liten trykksak av noen i Markens. Det var noen som trodde på gud, men også på djevelen. Hun ville jeg skulle lese det lille tegneserieheftet og vende meg til gud. Jeg sparte lektyren til jeg kom hjem. Til min noe store overraskelse ble jeg her direkte fortalt at jeg skulle brenne i helvete om jeg ikke angret mine synder til gud. Jeg skulle til og med brenne til evig tid.

Egentlig forferdelig lesing i en enkel tegneseriestil. Det var ingen avsender av brosjyren så jeg vet ikke helt hvilken menighet som står bak.

Men jeg har muligens funnet bussen deres. For om noe skal brennes så er i alle fall de klare.

guds_straff_ildsjøen_tommetanker

 

guds_straff_tommetanker

brenne_i_h_tommetanker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s