Reiselysten stiger.

REISELYSTDet minner litt om når jeg var liten. Tiden vi går inn i. Vi kunne ikke reise hvor vi ville. Den gang var det ikke et virus som stoppa oss. Det var lommeboka. Vi var ikke så vanvittig rike før. Det var bare noen få som kunne reise langt. Vi andre kjørte rundt i Norge og bodde i telt eller turistforeningshytter. Jeg satt bilsyk i baksetet på vei til Vøringsfossen. Jeg fikk sitte foran litt for å bli bedre. Vi sov i telt oppå luftmadrasser. Skulle vi til varmere strøk måtte vi spare. Til og med en Danmarksferie innebar sparing av penger. Og syden? Jeg hadde hørt om syden, men skjønte ikke helt hva det var. Først når jeg var 15 dro vi til Benidorm hvor ei tante bodde. Jeg tror jeg bada i 5 timer i strekk. Store varme bølger skylte over en vannglad sørlending. Det var stort og spennende. I dag må du lete lenge etter noen som ikke har reist jorda rundt. Mange har vært oftere i utlandet enn i Norge på ferie.

Vi går nå inn i en tid nå hvor vi igjen vil utforske vårt eget land. Muligens ikke i et firemannstelt med primuskjøkken. Kanskje heller en bobil om de ikke er utsolgt. Utforsk, reis, dra og finn ditt paradis. Norge er langt, men ikke langt vekk. Det blir spennende, jeg gleder meg til å se mer av Norge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s