Svanesommer

svaner_7_tommetankerFor en drøy uke siden så jeg den ligge på eggene på andre siden av Korsvikfjorden. I dag kom de stolte foreldrene over til oss. De viste frem hva som hadde vært inni eggene. Fantastisk vakre små pipende skapninger. De er skjøre små dundotter som dupper i bølgene. De piper i kor med ungene i fuglekassa like ved. Det er heldigvis kveld så alle vannscootrene har lagt seg. Da er det trygt på sjøen. Det er fint i naturen nå. Ta godt vare på den alle sammen. For oss i Korsvikfjorden blir det nok en skikkelig svanesommer.

Error
This video doesn’t exist

svaner_7_b_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s