Vollevannet

vollevannet_1_tommetankerVakre Vollevannet. Jeg har passert dette vannet noen ganger. Ved alle årstider. Jeg vokste opp på Gimlekollen og gikk på Oddemarka skole i 7. , 8.  og 9.ende klasse. Jeg fortsatte med tre år på Katta og et år på Yrkesskolen. Jeg tok aldri bussen. Jeg syklet. i tillegg fikk jeg en god venn som den gang bodde nederst i Vollebakken. Det blir noen tusen ganger forbi dette vakre vannet mellom Gimlekollen, Kongsgård 2 og Bjørndalsheia. En gang var dette en drikkevannskilde, men ikke lenger nå. Nå er det kun til nytelse. Enten det er skøyter om vinteren eller bading om sommeren. I Koronamånedene har jeg gått til jobb og sett bladene på de fornemme trærne ved Vollevannets bredde vokse tettere og tettere. Jeg ser på Husene på odden som stikker ut. Jeg har alltid tenkt at der bor de rikeste av de rike. Hus med egen brygge nede ved vannet. Et av husene har til og med et hus til i hagen. Store trær som henger ut over kanten og lager perfekte speilbilder. Badebrygge. Det er noe som minner om noe overdådig ved de husene. Vet ikke helt hva, men noe fint og flott og internasjonalt.

I dag var det ekstra fint. Jeg stoppet opp og bare nøt synet mens danske sykkeltilstander suste forbi meg på sykkelstien.

vollevannet_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s