Himmelske Maneider og korttidsmimring

maneid_sky1_tommetankerDet er så fint å trø barbent på et svaberg klokken 11 på kvelden og kjenne varmen fra hele dagen strømme opp gjennom kroppen. Sitte stille og se ut over et hav som er enda mer stille. Og Maneidane har forlatt vannet og fart til himmels. De siste dagene har vært magiske. La oss mimre om dem. Hvor langt tilbake må en tenke for at det kalles mimring? 30 år? 2 år? 1 dag?

Uansett, mimring er positive tanker om noe som har vært. Så la oss ikke mimre om Juli 2020 om du da ikke tilbrakte den Noraførr. ” Æ husker Juli 2020, det var den kaldeste Juli på 22 år!” Nei nå er det tid for varm korttidsmimring. Jeg vil mimre om i går og i forgårs og dagen før. Og i morgen vil jeg huske i dag. Det er så fint ute. Det er så fint å se opp på en dus himmel med maneidskyer hengende. Det er så fint å se ned i vannet med maneider svevende.

maneid_sky_tommetankerglassmanet3_tommetankerglassmanet_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s