Et sømløst liv

Hmm. Dette dukket opp i min facebook feed. Først leste jeg feil. Jeg trodde det stod søvnløst. Men ved andre sjekk stod det sømløst. Et sømløst liv. Selv bor jeg på Strømme så det er ikke helt sømløst. Jeg tar ofte Sømbussen til byen så en viss tilknytning har jeg. Søm er en riktig fin bydel. Så jeg skjønner ikke helt hvorfor utbygger av alle husene i Bjørndalen sier at det er så flott å leve sømløst. Det er fint på Søm. Der er det ganske god plass de fleste steder. Masse fine hus og butikker og skoler og det en trenger. Det meste av Søm ble til når folk ikke skulle bo så trangt. Egentlig lever jo alle som ikke bor på Søm et sømløst liv, dersom de heller ikke har familie venner og kjente der.

Så jeg skjønner ikke denne annonsen.

One comment

 1. Svein Erik Halvorsen · January 14, 2021

  Hei Tom,

  Gøy å lese dine små innlegg.

  Her tror jeg det er skrivefeil: skulle vært: «Et søvnløst liv» …

  Ha en fin dag.

  MVH Svein Erik

  > 14. jan. 2021 kl. 09:42 skrev ! : > >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s