Åsted Noge

Vitner ser ut til å ha fløyet fra stedet. I serien uoppklarte forbrytelser har det dukket opp en ny sak. Ganske fersk, men allikevel uoppklart. Det dreier seg her om et drap i skogen. Et drap som innebærer høy grad av brutalitet og mangel på skam. Det meste av beviset er fjernet. Fjernet i magen på den antatte gjerningsmannen, eller kvinnen. Kriminalteknikere fra Norsk Ornitologiske forbund kunne muligens avdekket kjønnet på uvesenet, men budsjettene hindret dem fra å delta. Vitner ser ut til å ha fløyet av sted med frykt for sine egne liv. For det antas at vi her står overfor en seriemorder. Dette åstedet vitner om en brutal effektivitet, besluttsomhet og sult.

Slik står jeg da, en enkel sjel med hodelykt. Jeg ser ned på restene av en fugl som ikke levde lenger enn til i går. Små fargerike fjær kan muligens avsløre dens identitet, men jeg er for dårlig på slikt. Og tankene går. Helsikes fantasi.

Om noen vet hva slags fugl der er hadde det vært gøy å vite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s