Kjenner du rytmen?

Kristiansand har utvidet sine grenser siden jeg var i Discoalderen. Den gang kunne men ikke danse på søndager eller påskedager. Personlig kunne jeg vel egentlig aldri danse, men mine venner var høflige så jeg trodde jeg gjorde det. Jeg svingte meg i det prikkete lyset fra diskokula i taket. Laserprikker i kunstgjødselrøyk over dansegulvet.

Ting har endret seg med hensyn til discokuler. Utenfor kirka henger det nå en discopung. Jeg vet ikke hvorfor den er laget og jeg vet heller ikke om jeg er i form til å vite det. Men kul er den, slik en kule skal være.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s