Lurt av ei Strandkrabbe

Denne krabba ble raskt døpt; Motekrabba. Den hadde tatt umaken med litt kroppsmaling. Skall, skall ikke tenkte den sikkert. Heldigvis for oss valgte den å pynte seg. Vi tror i alle fall det, barnebarnet og jeg. Men jeg mistenker den heller for at dette er malt på for å lure eventuelle predatorer. De som er ute etter små lekre krabber med lange ben. For mens pilen peker fremover og får jegeren til å planlegge hvor han skal sette inn angrepet løper krabben sidelengs inn under en beskyttende stein.

Smart gjort, tenkte vi, barnebarnet og jeg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s