I tillegg til det jeg handler får jeg en god følelse på kjøpet.

Det er på tide å skryte litt av Meny Rona. Min nærmeste matbutikk. Meny er som kjent en stor matbutikk med uvanlig godt utvalg. De har det aller meste til et svært variert kosthold. De byr på gode produkter av alle slag. Men det gjør alle Meny-butikkene.

Det jeg synes skiller Meny Rona fra de andre Meny-butikkene jeg har besøkt er at de byr på seg selv. De som jobber der har det store ekstra. Det er alltid et smil og et hei fra de som jobber der. Det er alltid et “Selvfølgelig”, om jeg spør om de kan hjelpe meg når det er noe jeg ikke finner. Jeg føler meg velkommen. Selve butikken er sikkert som alle andre Menybutikker. Butikkdesignere og en haug med kjøpevanespesialister som har bestemt hvor varene skal stå. I hvilke hyller og i hvilke reoler. Det gjør det enkelt å finne frem.

Jeg handler og regelmessig i en annen Meny-butikk. Nesten hver dag er jeg innom. Der er det ingen som løfter blikket. Det er ingen som sier hei. Eller litt feil. Det er en. Etter å ha gått der i nesten to år er det en som av og til sier hei.

Men på Rona virker det som det er en del av bedriftskulturen. De har det gøy de som jobber der. Jeg hører ofte smil og latter. Et fint sted å jobbe vil jeg anta.

Så takk til dere på Meny .

I tillegg til det jeg handler får jeg både et smil og en god følelse på kjøpet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s