Gjett hvilken lue vi bruker?

Om en først skal treffe på den avskyelige stivokteren ved Sotåsen er det lurt å være snartenkt. Og siden ingen av oss er det i utgangspunktet har vi forsikret oss at vi i alle fall har et lyst hode. Når et foto skal tas og en håper at senter for oppmerksomheten skal være den fine snømannen vi traff på blir vi overrasket en smule når vi ser på bildene etterpå. Men Morild ruler. Lua varmer og lua lyser.

Vi tok turen i perfekt snøballrullesnøvær. 0 grader og nykram snø. Ut av vårt lune hi og ut i og inn i skogen. Utsikten fra Sotåsen var i dag slukt av skyer og tåke. Men skogen var pyntet i lys vakker snø.

Stivokteren fant vi liggende spredd utover stien. Det var først når vi rullet snøen sammen at han dukket opp foran oss.

Dårlig timing.

Og hva slags luer vi har finner du her: https://www.morildnorway.no/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s