Sofa

En sofa til behag. En sofa som skriker forlokkende etter meg. Lokker og plystrer og drar. Den er ensom der hjemme i stuens lune varme. Bare en liten time til her på jobben så er jeg på vei hjem til deg. Min kjære sofa. Og med litt flaks kan vi tilbringe en uforstyrret time sammen. Du stille, jeg snorkende. For det er bare så uendelig godt å synke ned i søvnens favn etter en dag på jobben. Ute er det surt og kaldt. Under teppet i sofaen er det kattelunt og fint. Legge hodet akkurat ned på favorittputa og dra teppet akkurat opp slik at det ligger over øreflippen. Du verden. Jeg sovner nesten bare ved å skrive om det. Det trenger ikke vare så lenge. Det går med 20 minutter også. Det trenger heller ikke være stille. Bakgrunnslydene blir kvernet til en beroligende susing før de treffer midt indre øre. Det trenger heller ikke være mørkt. Det er akkurat mørkt nok bak tunge øyelokk.

En sofa er godt å ha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s