LIVET ER EN TEST

Jeg var i festlig lag her en lørdags aften. En venn rundet 60 år og feiret med 60 venner fra nå og da. Jeg er så gammel at jeg er en av vennene fra da. Det var underlig rart å være samlet så mange igjen. Så nært. Jeg satt faktisk like ved siden av noen. På kaken stod det at livet er en Fest. Men min svaksynthet iblandet tunnelsyn som var utvannet med 2 pils gjorde at jeg leste; Livet er en TEST. Jeg smilte når jeg leste det for jeg tenkte at det er sant for alle. Vi opplever fine flater og skumle fall. Bratte oppforbakker og lette partier. Livet kan fort gå i stå for så å resette seg. Plutselig går det i dobbeldans innover gledesrusen. Livet er en test. De siste årene har bydd på en dramaturgi som har overgått min forestillingsevne. Smittetall, stattestikker, krig og dritt. Sannheter og løgner. Livet er en test. Det er godt å ha noen gode mennesker rundt seg som gjør hverdagen mindre bratt. Noen som kan dytte deg i riktig retning. Kvelden med festen var gøy.

Akkurat da var livet en Fest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s