Sammensveisa kunst. Er de Lillesands høye beskyttere?

Jeg synes de er ganske så tøffe. Statuene ved bensinstasjonen langs E18 ved Lillesand. Godt de ikke lever. Skjønt hva de gjør nattestid er uklart. De er et sammensveisa stykke kunst. Med antydninger av overnaturlige vesener og referanser til gamle actionfilmer vokter de over innkjørselen til YX-stasjonen. Fantastisk satt sammen av tannhjul, mopedkjettinger, hylser, plater, sagblad og dingser. De er verdt et stopp bare de. Så jeg gikk inn på stasjonen, sa at jeg ville gjerne ha en kaffekopp og nøt den sammen med en edderkopp av jern.

Prøvde å finne ut litt mer om hva og hvem og hvorfor, men fant det ikke. Kanskje noen vet mer enn meg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s