En god liten oppfordring på starten av dagen

Tagging av den gode sorten. Det satte et smil på min munn og gode tanker i mitt hodet. Solen skinte i det jeg gikk inn i M3 bussen på vei til byen og en ny arbeidsdag. Som vanlig dumpet jeg ned i et sete og tok sikkerhetsselen på, som den eneste i bussen. Litt rart at når det var påbudt med munnbind i bussen brukte alle det. Det er også påbudt med setebelte, men ingen bruker det. Men det er en annen grublehistorie. I det jeg festet setebeltet så jeg på stolryggen foran meg. Noen hadde tagget. Og denne gangen var det ikke at ” Torgrim er en taper” eller at “Josefine er ei hore”. Ei heller noen dårlig tegnede kjønnsdeler. Nei. Det var en klar og rett på oppfordring. “VÆR SNILL MOT ALLE” etterfulgt av et lite hjerte. Det er en oppfordring jeg har lyst til å følge. Det er en oppfordring jeg håper at alle som setter seg i dette setet på denne bussen vil følge. For er jeg snill mot alle vil jeg gjøre mange glade. Og mange av de som blir glade av at jeg er snill vil sannsynligvis selv være snill mot andre. Og slik sprer det seg.

Du blir glad av å være snill.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s