May the vors be with you og hva er det med bananer til rægane.

Stas i bua på Valsvikodden. De satt der, kona og broren og to nieser fra nord. De vorsa! De lo og mimra og drakk og hoia. Den ene ble 25 år i forgårs og dagen ble feiret i går på brygga. Men før de ærverdige gjestene arriverte stod Maya for servering av brusende bobler i sjøbua. Vorspielet var i gang. Alt var ordnet. Rægane lå i bollane. Sitronen var kutta og majones, koriander, salat, aioli og bananer????? stod klart. Skjønner fortsatt ikke helt det der med reker og bananer, men bursdagsbarnet insisterte. Hun pleid å ha bananer til rægane. Et nytt bekjentskap for en gammel søring. Det ble en fin dag og fin kveld med fine folk. En ubuden liten grønn gjest stakk og innom selskapelighetene og hvilte sine lange smekre ben i panna på Sa.

Gratulerer Oda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s