Hvordan mister man en sykkel over gjerdet?

Kristiansand har akkurat blitt ennå litt finere. I alle fall for oss som titter over gjerdet på Lundsbroa av og til. Og alle som har mistet syklene sine over gjerdet på Thygesons Minde er nok glade nå. De har kommet til rette. Jeg går over broa hver dag på vei til jobb. På stille dager når elva er flad og sola skinner kunne man se minst 4 ulike sykler liggende nede i elva fra midt på broa. Ikke så vakkert akkurat. Jeg lurer på hvorfor også. Hvorfor ligger de der. Hvorfor mister noen en sykkel over gjerdet? Og hvorfor en handlekurv? Eller en sparkesykkel?

Uansett en stor takk til de som har plukket opp alt dette rasket fra elva. Eller det er i alle fall det jeg håper. At det er plukket opp fra elva, og ikke ligger og venter på å bli pelma uti.

Elveskrot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s