Hofteknekkføre

Det er et skikkelig bruddføre uttaførr. I går morges var det 10 minus ute. I dag morges var det 4 pluss. Det drypper og smelter og renner ut i veien hvor det fryser. Det er fortsatt 10 minus i asfalten. Jeg skulle i nyvåkna tilstand tusle ned til butikken for å handle nybakt brød til frokost. Tuslemoduset forsvant fort. Hele veien vi bor langs var islagt. Det ble en stabbetur i stedet for tusletur. Jeg har piggsko hjemme men tomm i hodet som jeg er er de fortsatt hjemme. Jeg måtte gå i brøytefonna hele veien frem og tilbake. Fra tid til annen hørte jeg lyden av hofter som knakk i det fjerne. Ankler og tær og albuer får kjørt seg i dag. Sikkert også de som jobber i bruddbua på sykehuset har nok å ta seg til i dag.

Gå forsiktig og ha en god dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s