Nei det er ikke meg som har lagd skiltet.

Men jeg smiler ved tanken. Det kunne godt ha vært meg som står på toppen av gardintrappa og skal henge opp den 8. bokstaven.

G-en. Så plutselig blir jeg i tvill. “Skal det være stor G som i TollbodGata, eller skal det være liten g som i Tollbodgata. Ikke klarer jeg å se på fasiten som henger like rundt hjørnet heller. Til det er HMS tiltakene og paragrafene rundt bruken av gardintrapp ganske strenge. Så der står jeg. Slappe meg. Jeg gidder ikke gå ned i bilen og hente en stor G. Ei heller gidder jeg gå ned fra trappa for å se på skiltet som henger like rundt hjørnet. Så jeg kommer opp med et perfekt kompromiss.

Det ender med at jeg helgarderer. En liten g på en stor G’s plass.

Jeg står under skiltet og ser opp på det. Jeg har introvert blikk og utadvendt smil mens tankene svirrer rundt meg på toppen av ei gardintrapp.

De som går forbi ser rart på meg.

Egentlig er det vel bare en skrue som har løsnet så har G-en glidd opp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s