Kvinner, stedsans og shoppingsentre. Type A.

Det hevdes at kvinner har dårligere stedsans enn oss menn. Muligens rett, eller muligens feil. Hvem er jeg til å dømme. Men man kan da iakkta. Og, ja og,  jeg har registrert at kvinner har særdeles god stedsans. Faktisk en velutviklet stedsans. En slik GÅ RETT PÅ stedsans. Men den er områdespesifikk. Funker ikke over alt. Men ta for eksempel  Sørlandssenteret. Tilbud som få vet hvor er, og aldri har blitt annonsert, kan en dreven kvinne gå raka vegen til. Det er akkurat som et eget lite shoppingkompass peker dem i korrekt retning. De viker for ingenting. Tar ingen snarveier. Stopper ikke ved telekiosken for å se på den siste dubbeditten eller sjekke ut en pizzasliza på Peppes. Selv ikke en tur nedom ClasOhlson kan friste.

Nei , stedsansen er upåklagelig innenfor shoppingsentrenes fire vegger. Selvom den går i alle retniger er den der. Og da er det fastslått, kvinner har god stedsans. . . . . . . . . innendørs.

Type A stedsans.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s