Drikk av koppen eller flaska neste gang.

sugerør

Ikke sug livet ut av havene. Sugerør er unødvendig. En bitte liten ting det derre sugerøret. Men du verden så mye rør det kan skape. Så mye uhygge og drit. Dessverre er de så små at de er så lette å kaste utenfor søppelbøtta. Og dessverre så brukes de over alt. Veldig mye på varme strender av rike besøkende.

Rethink i Canada har hjulpet Greenpeace med å dramatisere budskapet.

Hill, hill. Sterke bilder. Funker for meg. Drikk av koppen neste gang.

Bildetekst;

As some establishments move to eliminate straws, there are still millions more that need to follow in their footsteps. We designed these graphic images to prompt businesses large and small to rethink their straw usage. And straws are only the first step. We need to start a conversation about the continued usage of other single-use plastics such as lids, cups and containers, and how they’re contributing to the plastic pollution crisis.

Print advertisement created by Rethink, Canada for Greenpeace, within the category: Public Interest, NGO.

sugerør_fisk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s