Ærlige menns retningssans

Ærlighet varer lengst for noen. Og sannheten bør jo frem. Av og til vanskelig det der. Og er man av sin kone først forledet inn i et shoppingsenter er det vanskelig å være ærlig. “Skal vi gå på Lindex eller Helsekostbutikken?” spør hun dipolmatisk. Akkurat som det er et valg. Vi tør ikke gi det svaret vi vil. Vi har det på tunga, men vi tør ikke si det. Utrolig vanskelig å foreslå ClasOhlson. Som medlem av manneslekten og ingenting å bevise lenger tar jeg bladet fra munnen. På vegne av alle gifte menn viser jeg nå frem drømmeløypa på Sørlands-senteret. Sånn er det bare. Kvinner forstår det ikke og har heller ingen interesse av å forstå det. Sånn er det bare. ClasOhlson ruler. Clas Ohlson eier! Hvilken kvinne sier noen gang til sin mann: “Kan ikke du stikke ned på ClasOhlson, mens jeg ser på noen klær og litt helsekost.” Hvilken annen forretning selger for eksempel et praktisk lokk til ølbokser slik at bier ikke skal komm ned i dem. Det er billig, flott, idiotisk og totalt unyttig. Akkurat sånn æ lier det.  ClasOhlson i mitt hjerte.

http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=159377701

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s