Sovesofa fra Møbelringen for ubudne gjester.

Vi sørlendinger får gjester. Sånneddebare. Vi bor jo her langs smeigekysten. Med sol og strender og forlokkende svaberg og smektende måkeskrik. Og hjemme hos oss er det i hvertfall slik. Hvert år kommer det trekkfolk fra øst og nord. Hjertelig velkomne er de fleste også. Men av og til ringer det på noen 7-menninger, eller klassekamerater fra en skole du aldri skulle gått på. ” Så fint å se dere. – det var lenge siden”, sier de. Vi svarer ikke. “Det er fullt på campen, kan vi overnatte hos dere”, spør de. Høflige er vi jo, vi søringan, så vi sier ja og håper de ikke blir lenge. Men det blir de.

Jeg fant løsningen. I fjor kjøpte jeg “Drømmen Sovesofa” hos Møbelringen. De første gjestene flyttet ned på gulvet første natten. Neste gjest sov ikke hele natten. Tredje gang noen brukte den, la de seg også ned på gulvet. Tenk det, de foretrekker gulvet fremfor en sovesofa. Siden har vi proppet den med madrasser for de vi kjenner og tatt de vekk for de vi ikke kjenner.

Jeg klagde til Møbelringen. “Det er slik den er lagd”, sa de, og tilbød ingen retur eller avslag.  “En sovesofa som ingen klarer å sove i er vel en feilvare”, påpekte jeg. “Nei, den skal være slik”, fastholdt de. Drømmen sovesofa ble rett og slett et mareritt.

Så dersom du ikke vil at gjestene skal bli. Invester i en sovesofa fra Møbelringen.

http://www.mobelringen.no/kolleksjon/produkter/soverom/sovesofa/nb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s