Gudd å flinke vi er.. Juleshow i Kristiansand

http://www.youtube.com/watch?v=kYkyt54j87A

Hva skal man si. Her drar jeg på ferie til Bali i 2 uker og kommer hjem til dette. Jeg er stolt av de jeg jobber med. Det er sikkert. Selv om det er jeg som tar all æren for Juleshowet i Kristiansand, så er det mine kolleger som har laget det. Terje Ugland styrer hele greia. Kent Bakke og Tor Ernst animerer og filmer. Morten Urdal lager flotte effekter. Mens jeg har ferie. Gøy å komme hjem til denne filmen.Ufattelig hva de klarer mens jeg ligger på stranda. Jeg må ta meg en ferie til.

Løp til torvet i Kristiansand og se 3D showet laget av oss. Vises kl. 17, 18 og 20 hver dag frem til lille julaften.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s