Hårete egg, eller fotball slik Jan ser det.

Det er egg tid. Tid for eggende følelser og egg i alle reder. Jeg kjenner en gjeng som jeg er en del av. Vi sparker noe som er nært beslektet med fotball. I vår uvitende verdensoppfatning kaller vi det selv for fotball. Men egentlig er det ingen av oss som helt vet hva vi driver med. Det er ingen ingeniører blandt oss.  Men noen med ører……ehhhh…. Vel ,- det er en på laget som er 2 meter høy. Det sier seg selv at han ser ting vi andre ikke oppdager. Han har evnen til å se måner enten han ser opp eller ned. Han har evnen til å se oppi reder der vi andre må se bunnen av redet. Jeg klatret opp på en scenekant og så ned på mine venner en dag vi trente. Og da kjønte jeg hvorfor Jan hadde sine feilpasninger . 3 av spillerne har avtalt å klippe seg helt likt. Med blanke isser forvirrer de motspilleren. Nesten identiske sett ovenfra slik min høye venn ser dem. Oval i formen og stedvis dekket av mykt dun. Akkurat som egg. Når de en gang klekkes skal vi kalle hanekyllingene for Ole, Frank og Stig antar jeg. Hva annet.

One comment

  1. Ano Nym · May 26, 2011

    Minner bare om at det fins andre ting som er avlange og lett dunete.
    Sist observert i badstua i romjula…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s