Åpningstider og lukningstider

Til alle dere posebehengte. adrenalinsprengte julehandlere. I dag er det langåpent i vår firkant by. Løp å kjøp. Eller siden det er langåpent kan man kanskje bare tusle å kjøpe. Det er koseligere det. Var på sørlandssenteret i går.  . . . . . . . . . . . . huff. Kvadraturen er finere De har ikke snø inne på senteret. Det har de i kvadraturen . Et tynt, hvitt engleslør kler markens.  Gudd å fint. Vi får heller leve med en og annen snøball i nakken. En forkantsforstuet ankel og fine nysedusjer hengende i luften. Markens er pyntet. Svigermor og svigerfar komm fra spania. Nevøen kom fra Oslo og i morra kommer det flere gjester. Sånn skal det være. Åpningstidene i hjertet er også utvidet i denne perioden. La det være sånn. Slipp tankene inn. Det er jul. Det er flott. Det er godt for Tomm. Juleshow i Kristiansand http://www.youtube.com/watch?v=hDAILDMQ7wU&feature=related

På Lombok i Indonesia så jeg et skilt som innebar åpenhet og enkelhet. Fint. I dag er det åpent til det stenger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s