Rundt Hamrevann. En mjuk tur.

Det er fint rundt Hamrevann. Et vann spekket med viker og bukter. Et vann som nå har fått en flott sti rundt det hele. Stien er ny og fint ryddet. Blå merker er lette å følge. Og det er en mjuk tur. Stiene er så nye at steiner og røtter har ennå ikke blitt nedtråkket. Det er heller ikke så mye opp og ned som det ofte er på våre mål- og meningsfulle vandringer. Dette er en lavterskeltur slik en lavterskeltur skal være. Og finere blir den. Mange broer og gangveier over blaude myrer finnes allerede. Og flere kommer.

Turen er vakker i kveldssola på en stille dag. Så rolig og fin at skulle vi ha noe som helst dramatikk her så måtte det bli i filmen om turen.

Takk til Tveit Turlag for turen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s