1, 2, 3, 4, 5 – Kanskje jeg drar på telt tur

5 ganger på torvet. Etter så mye sommer på torvet blir nok neste sommer tilbragt under torva. En gammel lever har fått kjørt seg i sommer. En lever jo så lenge en har lever. Men det skranter nå. Kroppens filter har filtrert , ikke bare øl på torvet, men makrell, rægår, Greys Anatomy, krabbår, Obs- og slektsbesøk. I tillegg har hele anatomien min vært innom sommer på torvet hver torsdag. Der syder og koker det like mye på bordene som i nyrane. Visst smiler både galleblæra og mottakerne av lommebokinnholdet, men en nyantikk kropp som min tåler ikke mer. Tror jeg. Det er slutt nå, . . . tror jeg. Men for å vite om kroppen min tåler mer, så må jeg jo prøve mer,—- tror jeg. Fantastiske Sommer på Torvet er et festfenomen. Et skikkelig utested for de over 20. En urban bygdefest midt i byens beste sendetid. I dag regner det og de setter telt over torvet. Kanskje det blir teltur i dag. På med myggolje, goretex og kort og kompress i lomma. Tror jeg. Tur nr. 6 . Jepp. Denne turen blir også telt, – tror jeg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s