Jeg kan jo ikke starte bilen to ganger?

nøkler_tommetankerNøkkelen til god hukommelse har jeg ennå ikke funnet. Jeg sliter faktisk med å huske på å lete etter akkurat den nøkkelen. Derfor ble jeg desto mer overrasket da to nøkkelknipper dukket opp på min kropp. Vanligvis inneholder mitt vesen, mine lommer og min sekk kun ett eksemplar av denne sorten. Ett knippe nøkler. I dag var det to. Hvor gøy er det? Det skaper jo kun uro i et ungt sinn. Og hva skal jeg med to nesten identiske knipper. Jeg trenger jo ikke å starte bilen to ganger, eller låse opp ytterdøren på huset om igjen igjen. Og hva jeg skal med to par bilnøkler. Jeg tar jo også bussen til jobb. For bilen står faktisk på hytta, der min kone er. Hun sa hun trengte bilen. Kanskje hun ikke trenger nøklene? De ble ikke nevnt, så kanskje jeg slipper unna? Hva tror du?

Grunnen til at disse to knippene nå befinner seg hos meg har nok noe med hukommelsen min å gjøre. Jeg vet bare ikke hva. Men jeg har en sterk følelse av at det å ta bussen hjem til hytta nå med en gang hadde vært et klokt valg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s