Hytteturen endte på hotell.

Snømannen er til venstre i bildet.

Snømannen er til venstre i bildet.

Endelig! Endelig! Endelig! snjofamilien_tommetankerEndelig kom det forbanna uværet. Det de fleste hater, og fåtallet elsker. Snø, vind, vått og hærlig. Bygningsmassen kom ovenfra. Ferdigblanda hvit betong. Akkurat passe blaud. Vår store nye oppkjørsel ble overført til ett hvitt voksende fjell på den ellers så flate plenen. Større og større ble det. Faktisk så stor at vi kunne se at denne kunne inneholde ei hule. Og Stian tok ansvar. I splitter ny Norrøna jakke, som er varm og god i minus 20,  satte han i gang. Det at det var sånn ca. 1 minusgrad førte til rask overoppheting innenfor jakkens isolerende dunlag. Han kunne bare putte hode i haugen og et stor hull ble smelta. Svigerbror og svigersøster kom susende og spader, hakker, hender og never ble ivrig benytta. Etter noen timer hadde vi renska nabolaget for snø og hytta var innflyttingsklar. 4 voksne, 2 barn,  5 mandariner og noen telys fikk plass. Og hytta var ikke noe hytte ifølge Lucas,- “Det er et hotell!”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s