Jeg ble skjøvet ut i kulden

sukkevann_ski_tommetanker

Jeg er ikke lenger “inne i varmen” hos de rette folka. Jeg ble rett og slett skjøvet ut i kulden hvor jeg nok en gang møtte en kald skulder. Det at det var min egen var ikke så farlig. Jeg liker kalde skuldre. Det gjør meg varm i hjertet. Huset der jeg bor har blitt oppgradert med Ski-IN Ski-OUT fasiliteter. Det er ikke alle forunt å ha dette. Men lykkelige meg har nå oppnådd dette. Og uten å møte veggen traff jeg åpningen og gikk ut i litt vær og litt vind. Halvannen time senere var det skispor i løypa ved Sukkevann og jeg måtte inn å varme mine kalde skuldre igjen.

“Du ser glad ut!”, sa Maya.

ski_in_ski_out_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s