Sorry Steven, jeg digger Clarice Starling, Nell og Alicia Christian

jodieJeg så Golden Globe sitt takkeprogram her om dagen.Til slutt har alle i salen takket alle. Og familiene ble takket og alle elsket alle. Love og takk. Takk, takk, takk og tusen takk.  Og jeg takker selv. Prisen for livslagt bidrag til film og tv gikk til Jodie Foster. jodie_goldenglobe_reutersI den grad jeg kan ha en favorittskuespiller utenom Steven Seagall må det være  Alicia Christian Foster, kalt Jodie. Hun er bare to måneder eldre enn meg så vi har levd i den samme tiden. Muligens litt ulike liv. Hun har påvirket meg. Jeg lurer på om jeg har påvirket henne? Det var en gang en fyr som skjøt Ronald Reagan for å imponere Jodi . . .  Impress chicks. Tror ikke det virka. Hun begynte som skuespiller i treårsalderen og har siden fortsatt i en haug med tv-serier og filmer. Jeg liker Jodie Foster som “Nell” godt. Denne unge damen som har levd et liv alene i skogen og utviklet sitt eget språk. Og ikke minst Jodie som etterforskeren Clarice, i dritskumle “Nattsvermeren”. Hun ble så ufattelig fortjent hyllet av sine like her om dagen. Hill, hill og takk fra Tomm og.

http://www.imdb.com/name/nm0000149/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s