Hvem søren er Magnus Grønneberg?

hver_gang_hvemHadde jeg hatt ett musikalsk fiber i kroppen min. Eller to, eller tre eller noen tusen. Hadde jeg vært artist med suksess, hadde jeg vært hemmelig berømt. Stilig. Jeg hadde nok vært som Magnus Grønneberg. En du aldri har hørt om mange ganger, men allikevel har hørt om igjen og om igjen og om igjen. Jeg gleda meg til sesong 2 av Hver gang vi møtes. Fjorårets sesong var stor. Fantastiske tolkninger av kjente låter. Og jeg ventet det samme i år. hver gang vi møtes_logoKjente artister og kjente melodier. Men blandt alle de kjente dukket altså denne mannen opp,- Magnus Grønneberg. Artisten? Låtskriveren? Kjendisen? Hvem i helsike er den fyren? Vel,- det beviser vel den svake og nærmest fraværende musikalske informasjonsflyten som skjer i hodet mitt. Men gudd for en positiv overraskelse. Det var han som har laget Tigergutt. Det var han som sang Vill, Vakker og Våt. Det var han som sang Kom igjen. Det er han som er fronten i CC Cowboys. Og som han tolker andre sanger. Tårene mine rant sammen med Marion Ravn sine mens han sang hennes sang: Here I Am, – på norsk, Her står jeg. http://tv2.no/video/?progId=696402 Og Marion, og Marion. Du er nå offisielt et menneske.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s